Skip links

Bliv en del af en dansefamilieVivis Dans

Drømmer du om at lære tidens ’dancemoves’, grine og have det sjovt i et stærkt dansefællesskab? Har du en ambition om at blive danmarksmeser og måske endda deltage til VM? Hos Vivis Dans mestrer vi altid at matche dit ambitionsniveau med den rette undervisning og rådgivning.

Tilmeld dig herunder

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vivis Dans. Oplev danseglæde, fællesskab og en sund livsstil med et smil på læben.

Tilmeld dig hér

Hos Vivis Dans har vi et begrænset antal pladser på hvert hold, så der gælder “først til mølle“-princippet. Hvis du ønsker at danse på samme hold som din veninde, ven eller kollega, så skynd dig at tilmelde dig allerede i dag for at sikre en plads på det samme hold.

Du udfylder blot ovenstående formular, og herefter fremsender vi medlemsnummer og bekræftelse pr. mail, så husk at dobbelttjekke mailadressen. HUSK venligst, at du først endeligt er tilmeldt holdet, når vi har modtaget din betaling.

Hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal vælge eller har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefonnummer 42 4000 30, eller du kan direkte sende en mail@vivisdans.dk.