Skip links

Emma Annfeldt

Læs mere

Emma Annfeldt er en super dygtig, energisk og professionel danser, underviser og koreograf. Med indlevelse, kreativitet og smil på læben leverer Emma danseundervisning inden for både hip hop, disco og børnedans på absolut højeste niveau. Eleverne er altid i gode hænder hos Emma, der altid viser en oprigtig interesse og opmærksomhed for hver enkelt elev.

Emma har en helt unik udstråling – både hun selv danser og i hendes undervisning. Det skaber stor inspiration hos eleverne, og de bliver motiveret til at blive endnu bedre. Emma har en lang og flot turneringskarriere bag sig, hvor hun i en årrække er og har været blandt Danmarks aller bedste dansere. Desuden har Emma danset i både musicals, i TV og i musikvideoer!

Emmas timer er altid fyldt med højt tempo, danseglæde og energi. Hun er en sand stjerne til at freestyle, som hun med stor overbevisning giver videre til eleverne. Hun formår at skabe et enestående sammenhold, og hun er en naturlig rollemodel for eleverne. Kom og oplev tidens hotteste moves på Emmas hold.

Se Emmas hold her
Tilmeld dig Emmas hold hér